Ümit Özdağ: Bunlar daha iyi günlerimiz; bütün selefi cihatçılar Türkiye’de hilafet kurma sevdası ile sokaklara çıkacaklar

Ümit Özdağ: Bunlar daha iyi günlerimiz; bütün selefi cihatçılar Türkiye’de hilafet kurma sevdası ile sokaklara çıkacaklar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Esenyurt’ta bir zincir markete giren Fas uyruklu kişinin, kasada çalışan kadına “Burada sigara, alkol satılıyor. Başın açık. Ne gerek var” demesine tepki gösterdi. Özdağ, “Bunlar daha iyi günlerimiz. Eğer Haziran 2023 seçimlerinden Zafer Partisi’ne Türk halkından “Yollayın bunları” yetkisi çıkmazsa Çeçen, Suriyeli, Faslı,Afgan, Iraklı kısaca bütün selefi cihatçılar Türkiye’de hilafet kurma sevdası ile sokaklara çıkacaklar” dedi. 

İstanbul Esenyurt’ta bir zincir markete giren Fas uyruklu kişi, kasada çalışan kadına, “Burada sigara, alkol satılıyor. Başın açık. Ne gerek var” dedi. Adamın yanına yaklaşan bir kadın müşteri ise nereli olduğunu sorduktan sonra, “Burası Türkiye Cumhuriyeti. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz” dedi. Faslı olduğunu söyleyen erkek, “Nerede olduğumu biliyorum abla. Ben cennet istiyorum sana” ifadelerini kullandı. Kadın ise, “Sen tehlikesin benim için şu anda” yanıtını verdi. Faslı erkek, sözlü tacizini sürdürmesi üzerine ise diğer müşteriler tarafından marketten kovuldu.  

Bu esnada çevredeki vatandaşlar “Burası Türkiye Cumhuriyeti” diyerek Faslı kişiyi marketten kovdu.

İstanbul Esenyurt’ta bir zincir markete giren Fas uyruklu kişi, kasada çalışan kadına, “Burada sigara, alkol satılıyor. Başın açık. Ne gerek var” dedi.” />

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: 

“Bunlar daha iyi günlerimiz. Eğer Haziran 2023 seçimlerinden Zafer Partisi’ne Türk halkından “Yollayın bunları” yetkisi çıkmazsa Çeçen, Suriyeli, Faslı,Afgan, Iraklı kısaca bütün selefi cihatçılar Türkiye’de hilafet kurma sevdası ile sokaklara çıkacaklar. Artık Zafer zamanı.” 

“Bütün dünyadan selefi cihatçılar ile şeriat savaşçıları Türkiye’ye yönlendiriliyor ve konumlandırılıyor”

Özdağ ayrıca 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Başkanı Coşkun Faik Kavala‘nın “Fas’ta iki yıl yaşadım. Marakeş’teki gece hayatı bizde yok. Şeşaven’de sokakta marijuana satıyorlar. Fuhuş çok yaygın. İçki de bizden ucuz. Kendi ülkesi böyle olan Faslı Türkiye’ye gelip “şeriat” istiyorsa bunda bir iş vardır. Bütün dünyanın cihatçılarını topluyoruz” ifadelerini kullandığı paylaşımını alıntılayarak şunları söyledi: 
 
“Kavala’nın yaptığı tespit çok doğru. Bütün dünyadan selefi cihatçılar ve şeriat savaşçıları Türkiye’ye yönlendiriliyor ve konumlandırılıyor. Bu büyük bir proje. Eğitim seminerlerinin filmlerini sosyal medyada bile bulabilirsiniz. Göz göre göre oluyor.” 
 

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir