Toplantıda gümrük memuruna tokat atan bölge müdürü hakkında soruşturma

Toplantıda gümrük memuruna tokat atan bölge müdürü hakkında soruşturma

Ticaret Bakanlığı, vergi mükelleflerinin katıldığı toplantıda bir gümrük muhafaza memuruna tokat atan Gürbulak Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan hakkında soruşturma başlattı.

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Ticaret Bakanlığı Gürbulak Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan’ın bir gümrük muhafaza memuruna tokat attığı videoyu paylaştı.

Polat, Ticaret Bakanı Mehmet Muş‘u da etiketlediği paylaşımında “Bu ne rezalet Mehmet Muş!? Bir muhafaza memurunu mükellefin önünde nasıl tokat atıp küfredebilir bir müdür? Mesleğin ağırlığını özümsemiş onurlu insanlar yapmalı bu işi” ifadelerini kullandı.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Ticaret Bakanlığı, Osman Erdoğan hakkında soruşturma başlattı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan hakkında bugün sosyal medyada yapılan paylaşımlar ve yayımlanan videolarda yer alan hususların tüm yönleriyle incelenmesi ve soruşturulması için Bakanlığımız müfettişleri görevlendirilmiştir” denildi.

TIKLAYIN – CHP’li Polat görüntüleri paylaştı: “Bir muhafaza memurunu mükellefin önünde nasıl tokat atıp küfredebilir bir müdür?”

 

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir