Haber Buketi

Sözcü yazarı Zeyrek’ten “yalan” afişlere tepki: Devlet babalarının malı sanki!

Sözcü yazarı Zeyrek’ten “yalan” afişlere tepki: Devlet babalarının malı sanki!

Online İSG Eğitimi

Sözcü yazarı Deni Zeyrek, ikinci tur seçimlerine giderken iktidar kanadının, propaganda amaçlı doğru olmayan bilgilerle hazırladığı afiş ve videolara tepki gösterdi.

Zeyrek, “Koca koca panolara, CHP’nin ağzından ‘Bizim için YPG terör örgütü değildir’ yazan afişler asıyorlar. Koca koca panolara, CHP’nin ağzından ‘Demirtaş serbest kalacak’ yazan afişler asıyorlar. Koca koca kalabalıklara cami avlularında CHP’nin Atatürk tarafından kurulan Diyanet’i kapatacağını söylüyorlar. Bu yalanları gözümüzün içine soka soka yazıp, çizip, söylemeleri yetmiyormuş gibi, Nevşehir’de yalan dolu afişlere “YALAN” yazan CHP Gençlik Kolları Başkanı’nı gözaltına alıyorlar. Devlet babalarının malı sanki” diyerek sitem etti.

Zeyrek, yazısının devamında şunları kaydetti:

“Bir iktidar uğruna, bu kadar çirkinleşilir mi? Bu kadar yalan dolan ortalığa saçılır mı? Farkında mısınız? Oy istedikleri seçmenleri “söylediğimiz, yaptığımız her şeye inanan cahiller” olarak görüyorlar. Onlara güvenen, inanan yoksul Anadolu insanının aklıyla alay ediyorlar.

Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak bir konuşmasında bir seçmenlerinin kendisine ‘Valla Ak Parti’ye o kadar güveniyoruz ki Sayın Bakanım, Cumhurbaşkanımız çıksa, şuradan Ay’a kadar 4 şeritli yol yapacağım derse, Vallahi inanırız’ dediğini aktarıp, ‘Yani Ak Parti çıtayı öyle bir noktaya koydu ki…’ yorumunu yapmıştı. Vallahi de öyle… İktidar yalan konusunda çıtayı öyle bir yere koymuş ki…”

Yazının tamamını okumak için .

İlgili Haberler

Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu: Benim düşüncem yerel seçimlerden önce kurultayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir