Haber Buketi

Sözcü yazarı sitem etti: Evet ben üstenciyim ama sizde de izan yok!

Sözcü yazarı sitem etti: Evet ben üstenciyim ama sizde de izan yok!

Online İSG Eğitimi

Sözcü yazarı Necati Doğru, “Sizin üstenci bakışınız yüzünden birinci turda 49.5 oyu yine Reis aldı. Muhafazakar seçmen kitlesinin yüzde 10’unu bile inandıramayıp bağlı olduğu ‘Tek Adam’dan koparıp alamadınız” eleştirileri geldiğini belirttiği bugünkü yazısında, “Evet ben üstenciyim. Ama sizde de izan yok” diyerek sitem etti.

Doğru, “Diyelim ki doğru… Ben üstenci baktım. ‘Bu milletin anasının orasına burasına koyan adamı zenginleştirenlere oy vermeyin’ dedim. Vicdanlara seslendim. Siz alttan baktınız. ‘Bu milletin anasının orasına burasına koyanları zenginleştireni birinci turda açık arayla önde çıkarmak için gerçeğe’ arkanızı döndünüz. Be ne yapayım? Size mi uyayım? Milletin anasının orasına burasına koyan adamı zenginleştiriyor ama bak köprüler, boğaz geçişleri, otoyollar, hastaneler, uçak gemileri, yerli otomobil yapıyor, Karadeniz’in dibinde doğalgaz, Gabar Dağı’nda petrol buluyor, ‘asıl milli iradeyi temsil etmeyi o hak ediyor’ mu diyeyim. Yalanı mı seçeyim?” diye yazdı.

Doğru, “Boğaz geçişleri, otoyollar, hızlı trenler, uçak gemisi, yerli otomobil, 100 bin kişilik cemaatsiz camiler, yolcu gelmeyen hava meydanları, gösteriş yatırımı finans merkezleri yaptı, Karadeniz’den doğalgaz çıkardı, Gabar Dağı’nda petrol buldu, ama bunların hepsini yüksek dış borçla bulunmuş yabancı parayla yapıldığını ve hepsinin zarar eden bir kara delik olarak toplumun geleceğine fatura edildiğini siz gizliyorsunuz. Vicdansızlık bu!” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için .

İlgili Haberler

Gündem

‘Erdoğan, Mehmet Şimşek ile görüştü’ iddiası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir