Haber Buketi

Sinan Oğan 28 Mayıs kararını açıklıyor

Sinan Oğan 28 Mayıs kararını açıklıyor

Online İSG Eğitimi

Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda elenen ATA İttifakı’nın adayı Sinan Oğan, ikinci tur ile ilgili kararını açıklıyor.

Oğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

Hepimizin bildiği üzere 14 Mayısta yapılan seçim öngördüğümüz üzere ikinci tura kalmıştır. 5.2 oy alarak seçim üzerinde etkili bir rol altık. Ata ittifakların bileşenlerine, parti yöneticilerine, seçmen tabanına teşekkür ederim. Bizi en zor zamanımızda yalnız bırakmayan yol arkadaşlarıma, Sinan Oğan gönüllülerine çok teşekkür ediyorum. Bizimle farklı görüşte olmasına rağmen bize inanan güvenen tüm vatandaşlarıma sevgi saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum. 

Afişleri, pankartları, broşürleri, halkımız internet sitemizden indirilerek ev, işyeri, araç, cadde ve sokaklarında astılar. Özellikle gençlerimiz sevgi seli olup aktılar. Hepsine teşekkürü borç biliyorum.

Maalesef bazı kesimler oy oranımızı şaşırarak izliyor. Oysa görmezden geldikleri ciddiye almadıkları durum şuydu: Biz 3 yıldır seçime hazırlanıyorduk, seçmeni küçümseyen onları tesadüfi oyları olarak gören bize değil başka adreslere yazmaya çalışanlara dikkatle takip etmelerini öneriyoruz. Güç birliği bu başarıyı getirmiştir. Normal şartlarda bizim almayı beklediğimiz oy oranı yüzde 9-16 bandındaydı. Bir dip dalganın geldiğini, tüm anketlerin yanılacağını, seçimin sürprizini bizim yapacağını ifade ettik

Oysa şimdi dediğimiz noktadayız. Çekilme durumumuzda seçimin ilk turda biteceği gerçeğini sanırım herkes görmüştür. Seçimde adil olmayan şartlarda yarıştık. Devlet imkanlarından mahrumdur. Bizim medya ambargosunu kırmamıza neden olan gönüllü sosyal medya kullanıcılarına teşekkür ediyorum. 

Ayrıntılar geliyor…

İlgili Haberler

Gündem

TİP’ten Yargıtay’a Can Atalay çağrısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir