Haber Buketi

Mustafa Er: Sakatım deyip oynamayanlar oldu

Mustafa Er: Sakatım deyip oynamayanlar oldu

Online İSG Eğitimi

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında ağırladığı MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olan HangiKredi Ümraniyespor’da teknik direktör Mustafa Er, bitime 3 hafta kala küme düştükleri için çok üzgün olduklarını dile getirdi.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Er, “Son derece üzgünüz. Maalesef bize yakışmayacak oyunla bitirdik. Mücadele etmeden kaybetmek üzücü. Bunu kabullenemiyorum. Oyuncu grubunun tamamını bunun içine katamadık. Düşmemek için oynayan takım böyle mücadele edemez.” ifadelerini kullandı.

“SAKATIM DEYİP OYNAMAYANLAR OLDU”

Göreve geldikleri günden bu yana takımdaki bazı sıkıntıları çözemediklerini vurgulayan Mustafa Er, “Burada herkesi inandırmak gerekiyor. Bu süreçte sözleşmesini feshedip giden ya da sakatım deyip oynamayanlar oldu. Belki üst üste 2 galibiyeti çıkarabilseydik… Maalesef olmadı. Camiadan özür diliyoruz. Bu şekilde olmamalıydı. Mücadele etmeden ve direnmeden teslim olmak yakışmıyor. Çok üzgünüz. Bundan sonraki süreci hep beraber takip edeceğiz.” şeklinde görüş belirtti. (AA)

İlgili Haberler

Spor

Derbiye damga vuran Nicolo Zaniolo kariyerinde ilki yaşadı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir