Haber Buketi

Merve Dizdar kıyafet eleştirilerine yanıt verdi

Merve Dizdar kıyafet eleştirilerine yanıt verdi

Online İSG Eğitimi

76’ncı Cannes Film Festivali’nde Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filmi dünya prömiyerini yaptı. Filmin prömiyerine Nuri Bilge Ceylan ve Ebru Ceylan’ın yanı sıra oyuncular; Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar, Musab Ekici, Ece Bağcı, Cengiz Bozkurt, Münir Can Cindoruk, Elif Ürse, Erdem Şenocak, Elit Andaç Çam ve Nalan Kuruçim de katıldı. Oyuncular başarılarının yanı sıra giydikleri kıyafetlerle de çok konuşuldu.

Merve Dizdar’ın giydiği elbise ise bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘rüküş’ bulundu. Dizdar da eleştirilere Instagram hesabından yayınladığı videoyla yanıt verdi.

merve dizdar kiyafet elestirilerine yanit verdi 0 ESqaHZej

“BENİ YA BÖYLE SEVECEKSİNİZ YA DA SEVMEYECEKSİNİZ”

Oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Yorumlarınızı okudum. O kadar çok iğrenç, rezil, rüküş, bizi böyle mi temsil ettin, berbat bir seçim yazanlar… Aşırı üzülmüşsünüz. Üzülmeyin. Ben çok mutluyum. Bu konu tartışmaya kapalı. Ya beni böyle seveceksiniz, kabul edeceksiniz ya da beni sevmeyeceksiniz.”

“Ben böyle seviyorum. İçinde o kadar iyi hissediyordum ki bu benim için daha önemli. Küçüklüğümden beri böyleydim. Beni böyle kabul edeceksiniz. Başka işiniz gücünüz vardır. Belli ki bu kıza etki etmiyor bu.”

İlgili Haberler

Magazin

Sinema dünyasını sarsan cinsel taciz davasında yeni gelişme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir