Haber Buketi

Kılıçdaroğlu’ndan kredi borcu olanlara: Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı üstleneceğiz

Kılıçdaroğlu’ndan kredi borcu olanlara: Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı üstleneceğiz

Online İSG Eğitimi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kredi borcu olan vatandaşlara seslenerek,“Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı, devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, resmi Twitter hesabından,“Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size. Vatanını seven sandığa gelsin” notuyla bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 

“Sevgili vatandaşlarım. Zor durumda olduğunuzu biliyorum. Borçlarınızı ödemekte büyük zorluklar çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki milyonlarca dosyayı da biliyorum. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğim. Erdoğan’ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı, devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz.

“Faizin tamamı silinecek”

Borç altında ezilen vatandaşımız için kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece anaparası tahsil edilecek, o da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız bu yükün altında ezilmekten kurtulacak. Rahat bir nefes alacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak.Sevgili yurttaşlarım. 28 Mayıs artık bir seçimin ötesinde bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven, yarınını düşünen sandığa gelsin, oy versin.”

İlgili Haberler

Gündem

Morgan Stanley: Merkez Bankası faiz artırımına gidecek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir