Haber Buketi

Kılıçdaroğlu’ndan Hataylı depremzedeye: Yıkılan evlerinizin tamamını yapacağız, borç ödemeyeceksiniz; evi teslim edeceğiz sonra da sizinle helalleşeceğiz

Kılıçdaroğlu’ndan Hataylı depremzedeye: Yıkılan evlerinizin tamamını yapacağız, borç ödemeyeceksiniz; evi teslim edeceğiz sonra da sizinle helalleşeceğiz

Online İSG Eğitimi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile birlikte, Gelecek Partisi’nin Hatay’ın Defne ilçesinde kurduğu konteynerkenti ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, bir depremzedenin “Evlerimiz ne olacak” sorusuna, “Depremde yıkılan evlerinizin tamamını yapacağız, anahtarı teslim edeceğiz. Ayrıca bir borç ödemeyeceksiniz. Evi teslim edeceğiz, sonra da sizinle helalleşeceğiz” diye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, Gelecek Partisi’nin Defne’de kurduğu konteynerkentte bugün depremzedelerle bir araya geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi veren konteynerkent sorumlusu, “Yaklaşık 65 aile, 400 kişiye yakın insan yaşıyor. Lavabolar, oyun alanları, mutfak; her şey dört dörtlük. Burada bütün ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Bir aydır arkadaşlarla dönüşümlü burada nöbet tutuyoruz” dedi.

“Evi teslim edeceğiz, sonra da sizinle helalleşeceğiz”

Bir depremzede, Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Bizim kaygımız şu, her depremzedenin kaygısı şu; evlerimiz yıkıldı, bizim evlerimiz ne olacak? Yerine verilecek mi, ne olacak? İkinci sorum; bizim çocuklarımızın hepsi üniversite çağında, iki sendir pandemiden, depremden eğitimleri durmuş, onlar ne olacak” diye sordu.

Kılıçdaroğlu, depremzedeye, “Biz, evinizi teslim edeceğiz. Yapacağız, bütün depremde yıkılan evlerinizin tamamını yapacağız, anahtarı teslim edeceğiz. Ayrıca bir borç ödemeyeceksiniz. Evi teslim edeceğiz, sonra da sizinle helalleşeceğiz” diye yanıt verdi.

İyi Partiİyi Parti

İlgili Haberler

Gündem

Meteoroloji’den Antalya için fırtına ve zirai don uyarısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir