İyi Partili Turhan Çömez’den Burhan Kuzu iddiası: Normal bir Covid ölümü değil

İyi Partili Turhan Çömez’den Burhan Kuzu iddiası: Normal bir Covid ölümü değil

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, 2 sene önce Koronavirüs nedeniyle öldüğü açıklanan eski AKP milletvekili ve anayasa hukukçusu Burhan Kuzu’nun ölümüyle ilgili olarak, “Burhan Kuzu’nun hastanede yattığı odanın ve raporları muhafaza edin demiştim. Burhan Kuzu’nun neden öldürüldüğü ya da neden öldüğü ortaya çıkar. Normal bir Covid ölümü değil” dedi.

Uluslararası uyuşturucu baronu Zindaşti’nin Türkiye’de cezaevinden çıkmasına yardımcı olduğuna dair hakkında iddialar bulunan Burhan Kuzu’nun ölümüne ilişkin bir iddia da İyi Partili Turhan Çömez’den geldi. Bir süre önce de CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Benim iddiam Burhan Kuzu kendi eceliyle ölmedi. Büyük bir kepazeliğin üstü kapatılması için öldürüldü” demişti.

TIKLAYIN – CHP’li Ağbaba: Burhan Kuzu kendi eceliyle ölmedi, öldürüldü

Halk TV’de konuşan Çömez şunları söyledi:

“Hekim olarak Burhan Kuzu’nun öldüğü günün akşamı saat 21.00’de kendisi ile konuşan biri ile ben bir görüşme yaptım. Hatta daha önce de söyledim, yineliyorum. Burhan Kuzu’nun hastanede yattığı odanın ve raporları muhafaza edin demiştim.

Burhan Kuzu’nun neden öldürüldüğü ya da neden öldüğü ortaya çıkar. Normal bir Covid ölümü değil. Yani 21.00’de konuşan bir adam sabaha karşı kanama ile kaybedilmez. Bir sürü soru işareti bir sürü muamma var. Entübe edilmemiş, boğazına hortum takılmamış. 21.00’de konuşan bir adam yoğun bakımda, ertesi gün öldü diye haberleri çıkıyor. O kadar bir karanlık ve soru işaretleri var ki… “

 

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir