Haber Buketi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uğur Dündar’a seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Uğur Dündar’a seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu

Online İSG Eğitimi

Millet İttifakı’nın ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tv100 ekranlarında duayen gazeteci Uğur Dündar’ın konuğu oldu. Akşener, altılı masadan ayrılma süreci ve ortaya çıkan anlaşmazlıklar ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adayı konusunda anlaşma süreci yapılırken “linç” yediğini söyleyen Akşener, “Bir gün evvel beni övmeye doyamayanların ertesi gün çok ağır, gerçekten insan onuruna aykırı, tahsilli kişilerin çirkin cümleler, sözler üzerinden yürümesini ibretle karşıladım” dedi.

Dündar’ın “Kırıldınız mı?” sorusuna Akşener, “Ben seçim sonuna kadar kırgınlıkları bir dolaba kilitledim” cevabını verdi.

NE OLMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda 6’lı Masanın Cumhurbaşkanı Adayı meselesinin görüşülmesinin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı fikrine tepki göstererek masadan kalkmıştı. Akşener, Kılıçdaroğlu yerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adayı olmaları gerektiğini söylemişti. Akşener’in bu çıkışı sonrası CHP’li isimlerden sert açıklamalar gelmişti.

patronlardunyasi.com

İyi Partiİyi Parti

İlgili Haberler

Gündem

Meteoroloji’den Antalya için fırtına ve zirai don uyarısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir