Haber Buketi

İnce’den ‘montaj’ tepkisi: Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz

İnce’den ‘montaj’ tepkisi: Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz

Online İSG Eğitimi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan montajlı video hakkındaki “Ama montaj, ama şu, ama bu…” açıklamasına ilişkin,“Maalesef siyaset dünyamız kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz”  ifadelerini kullandı.

Erdoğan, katıldığı canlı yayında CHP’nin ‘Haydi’ reklam filmine montaj ile PKK elebaşı eklenen videosuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Kılıçdaroğlu, Kandil’dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu” ifadelerini kullanmıştı. Muharrem İnce, sosyal medya hesabından, konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

“Maalesef siyaset dünyamız kirletilmiştir” ifadelerini kullanan İnce ‘nin paylaşımı şöyle:

“Siyaset topluma liderlik etmek, yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılır/yapılmalıdır. Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü işbirliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz.”

inceden montaj tepkisi bu islerin kazanani olmaz kaybedeni de biz degiliz 0 HnAdqeMr

 

İlgili Haberler

Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu: Benim düşüncem yerel seçimlerden önce kurultayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir