Haber Buketi

İmamoğlu: Bu seçimde yapılanlar Bizans oyunları

İmamoğlu: Bu seçimde yapılanlar Bizans oyunları

Online İSG Eğitimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Tv yayınında İsmail Küçükkaya’nın sıcak gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Küçükkaya, katıldığı canlı yayında Kılıçdaroğlu’nu terörle ilişkilendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ama montaj, ama şu, ama bu” ifadelerini sordu.

Erdoğan’dan yeni bir açıklama daha geldi. Erdoğan, “Terör elebaşıları videolarla CHP’ye destek verdi. Şimdi bunlar çıkmışlar gençlerimizin kıvrak zeka ürünü 5 saniyelik bir video üzerinde arsızca tepiniyorlar” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Maltepe’de yol yapıma hizmet eden işçilerimiz, sabaha karşı bir aracın usulsüz bir dalışıyla dört işçimizi kaybettik. Başımız sağ olsun. Yayından sonra ilgileneceğim. Onun da biraz hüznü var.

Çok kullanırız bir söz. Tarihten gelen bir sözdür. Türk devletlerine yapılan oyunların ya da devletin içini bozan yapıların tarifi vardır. Bizans oyunları deriz. Öyle bir oyundur ki bu milleti bölmektir esası. Siz Osmanlı’yı yenemezsiniz. Siz Selçuklu’yu yenemezsiniz. Ya da diğer imparatorlukları yenemezsiniz. Tek şansınız var içerden bölerseniz. Onları parçalarsanız. İçlerine bir kurt sokarsanız. O zaman başarılı olursunuz. Bu seçimde yapılan iftiralar yalanlar dolanlar kumpaslar bütün bu kavramlar hiçbir dönem bu ülkeye bu kadar zarar vermedi. Bu zararı bugün değil, inşallah hızlı atlatacağız. Çünkü bugünkü iktidarın karşısında çok itidalli bir muhalefet var. İtidalli olmaktan kastım yine her şeyi sakin karşılayıp bu kötü dile rağmen sadece isyanını dile getirip çözümü ona iade eden tabi ki hakkını arayan başka bir kumpasa tenezzül etmeden en başta sayın Kılıçdaroğlu olmak üzere hiçbirimiz buna tenezzül etmeden bir süreç yönettik.

İlgili Haberler

Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu: Benim düşüncem yerel seçimlerden önce kurultayın…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir