Huzurevinde erotik temalı parti düzenlendi: Striptizcileri görüp kalp krizi geçirdi

Huzurevinde erotik temalı parti düzenlendi: Striptizcileri görüp kalp krizi geçirdi

Güney Amerika ülkesi Kolombiya bir huzurevinde düzenlenen erotik partiyi konuşuyor. Sosyal medyada gündem olan olayda striptizcilerle dans eden bir kadının kalp krizi geçirmesi ülkede tepkileri artırdı.

Kolombiya’nın Cartagena kentinde bir huzurevi düzenlediği erotik parti ve parti sırasında yaşanan talihsiz olayla ülkenin gündemine oturdu. Instagram fenomeni Nadia Cartagen tarafından çekilen ve yayılan görüntülerde, bir huzurevine striptizci kadın ve erkekler çağrılarak erotik parti düzenleniyor. Nadia, bunun amacının yaşlılara ‘ilginç bir deneyim’ yaşatmak olduğunu söylerken farkındalığı da artırmak olduğunu açıkladı.

Ancak bu farkındalık çabası pek de istenildiği şekilde sonuçlanmadı. Striptiz yapan iki dansçıyla dans eden Kolombiyalı bir kadın heyecandan fenalaştı. İlk önce kalbini tutan daha sonra aniden yere yığılan yaşlı kadına ilk müdahale yapılırken ardından ambulans çağrıldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Talihsiz kadın apar topar hastaneye kaldırılırken, eğlence de son buldu.

Yarı çıplak striptizcilerin şovundan geriye ise sosyal medyaya yüklenen görüntüler kaldı.

Instagram fenomeni görüntüleri eleyerek paylaştığını açıklarken altına şu notu düştü; “Bugün daha yaşlı yetişkinlerle bir erotik parti verdik. Ancak maalesef hayatımın en büyük korkusunu yaşadım. Asla böyle bir şey olmasını beklemiyordum. Gerçek şu ki sadece o insanlar da iyi vakit geçirsin, onları biraz eğlendirelim istedim. Ancak çok üzgünüm.”

‘BU PARTİ HİÇ DOĞRU DEĞİL’

Ancak genç Instagram fenomeni paylaşımının hemen ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılaştı. Bir kişi, ‘Nadia, fazla abarttın, parti tamam ama başka bir temayla, böyle değil’ yorumunu yaptı.

Bir diğeri de, ‘Nadia, artık anlamalısın ki bu doğru bir parti değildi. Çok üzücü” diye yazdı.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada da gündem olurken yüzlerce kişi yaşananlara tepki gösterdi.

INSTAGRAM FENOMENİ KENDİNİ SAVUNDU

Nadia ise kendini savunurken, Kolombiya’da yayın yapan El Universal’a, etkinliği yaşlı yetişkinlerin karşı karşıya olduğu ‘yoksulluk ve terk edilme’ konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediğini söyledi. Nadia, “Videonun amacı, bu sorunun görülmesini ve bölge yetkililerini bu insanlara göz kulak olmaya çağırmak” dedi. Ancak parti için özel bir izin almadığını da sözlerine ekledi.

Nadia Cartagena

Instagram fenomeni, “Ve hiçbir zaman videonun amacı büyükanne ve büyükbabaları kızdırmak, kötüye kullanmak veya onlardan yararlanmak değildi. Aslında olaydan sonra onlara bir bağışta bile bulunduk.” dedi.

Yaşlı kadının durumuyla ilgili ise net bir bilgi paylaşılmadı.

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir