Hatayspor ve Başakşehir’in gol düellosu: 3-3

Hatayspor ve Başakşehir’in gol düellosu: 3-3

Hatayspor-Başakşehir maçı adeta gol düellosuna sahne oldu. Hatayspor iki kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı, Başakşehir ise, çabasına rağmen galibiyete uzak kaldı.

Süper Lig 13. haftasında oynanan maçta Atakaş Hatayspor sahasında Medipol Başakşehir’i ağırladı. Karşılıklı gollerin atıldığı maçtan 3-3’lük beraberlik çıktı.

Hatayspor, Bertuğ Yıldırım’ın 12. dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Bertrand Traore’nin 60’ta, Danijel Aleksic’in 65. dakikadaki golleriyle 2-1 üstünlüğü ele geçiren Başakşehir, kaleci Volkan Babacan’ın 75. dakikadaki hatası nedeniyle kalesinde golü gördü ve skor 2-2’ye geldi.

Dakika 81 olduğunda Ze Luis sahneye çıktı ve Hatayspor’u yeniden 3-2’lik üstünlüğe taşıdı. Ancak maçın 90+1. dakikasında son sözü Serdar Gürler söyledi ve mücadele 3-3’lük beraberlikle bitti.

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu | Fotoğraf: AA

BAŞAKŞEHİR İKİNCİ SIRADA

Hatayspor bu sonuçla galibiyet hasreti üç maça çıktı ve 12 puana ulaştı. Başakşehir ise, Fenerbahçe’nin kazandığı haftada 25 puan oldu ve liderin 5 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı.

Fenerbahçe’den iki eski takım arkadaşı olan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’in mücadelesinden galibiyet çıkmadı. Hatayspor, ligde bir sonraki maçını deplasmanda İstanbulspor ile oynayacak. Başakşehir ise, evinde Galatasaray’ı ağırlayacak.

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir