Habertürk yazarı Kübra Par: Kılıçdaroğlu, Akşener’e “içişlerimize karışma” diyecekse bunu doğrudan yüzüne söylemeli

Habertürk yazarı Kübra Par: Kılıçdaroğlu, Akşener’e “içişlerimize karışma” diyecekse bunu doğrudan yüzüne söylemeli

Habertürk yazarı Kübra Par, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararı sonrası iktidar aleyhine bir havaya sebep olduğunu belirterek, “Normal bir ülkede bu havanın bir hafta hatta bir ay sürmesi beklenirdi. Fakat ne olduysa oldu ve o dava unutulup muhalefet içindeki aday çekişmesi konuşulmaya başladı. Ve kimse kusura bakmasın ama bu duruma bizzat iki Genel Başkan’ın ve yakın kurmaylarının verdiği mesajlar sebep oldu.” diye yazdı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Meral Akşener‘i kastederek, “Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı” sözlerine işaret eden Par, “Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkıp “Masa çöktü çöküyor” dedi. Hepimiz biliyoruz ki masanın iki büyük partisi arasında aylardır devam eden bu çekişme muhalefetin imajına büyük zarar veriyor.

Kılıçdaroğlu Akşener’e “İçişlerimize karışma” diyecekse bunu doğrudan yüzüne söylemeli. İki lider bir araya gelip gerekirse saatlerce konuşmalı ve aralarındaki anlaşmazlıkları çözmeden kalkmamalı. Aksi halde masa dağılmasa bile seçime 4-5 ay kala seçmeni bezdirecekler. Belki de iki lideri uzlaştıracak bir abi lazım” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir