Haber Buketi

Galatasaray Sivasspor maçı canlı yayın (Süper Lig 35. hafta)

Galatasaray Sivasspor maçı canlı yayın (Süper Lig 35. hafta)

Online İSG Eğitimi

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Lider Galatasaray, sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Nef Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Sivasspor maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 32 maçta 24 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı. Topladığı 76 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım, en yakın takipçileri Fenerbahçe ve bir maçı fazla olan Beşiktaş’ın 5’er puan önünde bulunuyor.

Sivasspor ise ligde oynadığı 33 maçın 10’unu kazanırken, 7’sinde berabere kaldı ve 16’sını kaybetti. 37 puanı bulunan Sivas temsilcisi, averajla 11. sırada yer alıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

34. RANDEVU

Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’de 34. kez karşı karşıya geliyor.

İki takım arasında Sivasspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonuyla başlayan rekabette geride kalan 33 maçtan 20’sini sarı-kırmızılılar, 7’sini kırmızı-beyazlılar kazandı, 6 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında Galatasaray’ın 70 golüne, Sivasspor 44 golle yanıt verdi.

GALATASARAY İSTANBUL’DA BİR KERE KAYBETTİ

Galatasaray, Süper Lig’de Sivasspor ile sahasında yaptığı maçların sadece birini kaybetti.

Galatasaray, iki takım arasında İstanbul’da yapılan 16 lig maçının 14’ünü kazanırken, birinde berabere, birinde mağlup oldu.

İstanbul’daki mücadelelerde Galatasaray 39 kez fileleri havalandırırken, Sivas ekibi rakibine deplasmanda 17 gol atabildi.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, Süper Lig’de rakibi karşısındaki en farklı skorlu galibiyetini 2011-2012 sezonunda deplasmanda 4-0 kazandığı maçta elde etti.

Sivasspor ise rakibini karşısındaki en farklı galibiyetini, 2008-2009 sezonunda sahasındaki maçta 2-0’lık skorla kazandı.

Rekabette en gollü lig maçı ise Galatasaray’ın 2007-2008 sezonunda deplasmanda 5-3 kazandığı müsabaka oldu.

İlgili Haberler

Spor

Derbiye damga vuran Nicolo Zaniolo kariyerinde ilki yaşadı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir