Faruk Bildirici’den hilal Kaplan’a: Serhat Albayrak istedi diye Sedat Peker’in Borsa İstanbul paylaşımlarıyla ortalığa saçılanları gerçek dışı mı kabul edeceğiz? 

Faruk Bildirici’den hilal Kaplan’a: Serhat Albayrak istedi diye Sedat Peker’in Borsa İstanbul paylaşımlarıyla ortalığa saçılanları gerçek dışı mı kabul edeceğiz? 

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, Sabah yazarı Hilal Kaplan’ın kendisini hedef aldığı “Ombudsmanlık ayağa düştü” başlıklı yazısına yanıt verdi; Serhat Albayrak istedi diye Sedat Peker’in Borsa İstanbul paylaşımlarıyla ortalığa saçılanları gerçek dışı mı kabul edeceğiz?” diye sordu. 

Bildirici bugünkü yazısında, “TRT Yönetim Kurulu üyesi ve Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ı kutlamak gerek. ‘Albayrak kardeşler ve hakkın kötüye kullanımı’ başlıklı yazıma yanıt verirken meselenin özüne dokunmamayı başardı! Ne Sedat Peker’in Borsa İstanbul’daki spekülasyonlar ve AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun boşanmak istediği eşinden 70 milyon lira istemesine değindi, ne de işvereni konumundaki Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan vekili Serhat Albayrak’ın avukatının düzeltme metnindeki hakaretlerine…” diye yazdı.

Serhat Albayrak ile Berat Albayrak’ın Birgün ve Cumhuriyet gazetelerine gönderdikleri düzeltme yazıları hakkında kaleme aldığı yazısında, Kaplan’ın bazı eleştirilerini görmezden geldiğini ve cümlelerini bağlamından kopardığını ifade eden Bildirici, konuyu bir daha ele aldı.

Bildirici, “İşte Serhat Albayrak’ın avukatının ‘Cevap ve düzeltme metni’nde ‘bütünüyle gerçek dışı olduğu’ savunulan ve benim de mahkemeye kanıt sunulmadığını söylediğim konu bu. Hilal Kaplan’a da sormak isterim. Serhat Albayrak öyle istedi diye Sedat Peker’in Borsa İstanbul hakkındaki paylaşımları sonrasında ortalığa saçılanların tümünü gerçek dışı mı kabul edeceğiz? Kanıtı nerede?” Sorularını gündeme getirdi. 

Yazının tamamını okumak için .


 

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir