Erol Bulut’tan istifa açıklaması

Erol Bulut’tan istifa açıklaması

Kayserispor’a 2-1 yenilen Gaziantep FK’da teknik direktör Erol Bulut, taraftarın istifa tezahüratı üzerine konuyla ilgili açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Yukatel Kayserispor’a 2-1 yenilen Gaziantep FK’nin teknik direktörü Erol Bulut, “Oynadığımız oyun ile bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum.” dedi.

Erol Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Oynadığımız oyun ile bu mağlubiyeti hak ettiğimizi düşünmüyorum. Yeterince gol pozisyona girdik, maalesef değerlendiremedik. Hafta içi de toplu ve topsuz hepsini çalıştık. Zaten ürettiğimizde zor atıyoruz ama diğer taraftan da rakip geldiğinde kolay oynuyoruz. Bugün nitekim 2 gol yedik. Pozisyonlara baktığımızda ilk yarıda şanslarımızı değerlendirmiş olsaydık daha farklı bir maç olurdu. Sonuçta futbol böyle. Yakaladığınız pozisyonları değerlendiremediğiniz zaman mağlup oluyorsunuz.”

“BEN İŞİMİ EN İYİ ŞEKİLDE DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞIYORUM”

Bulut, taraftarın istifaya davet etmesi ile ilgili soru üzerine, “Tabii maç kötü gidince ya da mağlup olunca taraftarlar, tepkilerini gösterebiliyor. O konuya aslında daha farklı cevap verebilirim. Doğru yer olduğunu düşünmüyorum şu an. Aslında vereyim. Daha iyi olur. Kimlerin ne yaptırdığını çok iyi biliyoruz. Cevabım bu olsun. Taraftarın neden öyle bağırdığını devamını getirmeyeceğim. O soruyu bana değil yönetime iletmeniz gerekiyor. Ben işimi en iyi şekilde devam ettirmeye çalışıyorum. Son iki haftada yarattığımız pozisyonlara bakarsanız iki maçta 6 puan almamız gerekirken şu an 0 puan ile ayrılmış oluyoruz.” diye konuştu. (AA)

 

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir