Haber Buketi

Enes Ünal sakatlandı, gözyaşları içinde kaldı

Enes Ünal sakatlandı, gözyaşları içinde kaldı

Online İSG Eğitimi

LaLiga’da kümede kalma mücadelesi veren Getafe’nin yıldızı Enes Ünal, Real Betis’e karşı oynadıkları maçta üzücü bir sakatlık yaşadı.

Mücadelenin henüz 6. dakikasında, rakibine pres yaparken bir anda kendisini yere bırakan Enes Ünal acı içinde kaldı. Sağ dizinde esneme olduğu görülen ve gözyaşlarına boğulan Enes Ünal’ın yaşadığı hayal kırıklığı kameralara yansıdı.

enes unal sakatlandi gozyaslari icinde kaldi 0 HUkqKmzW

Rakip oyuncular ve takım arkadaşları tarafından teselli edilen milli futbolcu, maça devam edemedi ve yerini Juanmi Latasa’ya bıraktı. Bu sezon LaLiga’da oynadığı 34 maçta 14 gol atıp 3 asist yapan 26 yaşındaki Enes Ünal, takımının kümede kalma mücadelesinde önemli bir rol oynuyordu.

enes unal sakatlandi gozyaslari icinde kaldi 1 uIEZeQv2

“KÖTÜ DURUMDA OLDUĞUNU SÖYLEDİLER”

Karşılaşmanın ardından Enes Ünal’ın sakatlığıyla ilgili açıklamalar yapan Getafe teknik direktörü Pepe Bordalas, “Televizyonda nasıl görüldü bilmiyorum ama bize dizinin kötü durumda olduğunu ve devam edemeyeceğini söylediler. Ayağa kalkmaya çalıştığında dizinde sorunları olduğunu fark etti ve ne yazık ki büyük bir sakatlık olmasından korkuyoruz.” dedi.

enes unal sakatlandi gozyaslari icinde kaldi 2 EaCdP7Jr

Getafe ligin bitimine 2 hafta kala 38 puanla 16. sırada bulunuyor ve 18. sıradaki küme düşme hattında bulunan Real Valladolid ile aynı puana sahip. İki takımla aynı puana sahip Cadiz de 17. sırada bulunuyor. Elche’nin küme düşmesinin kesinleştiği ligde, Espanyol da 35 puanla 19. sırada.

Milli futbolcu Enes Ünal’ın, kalan iki maçta forma giymesi beklenmiyor.

enes unal sakatlandi gozyaslari icinde kaldi 3

İlgili Haberler

Spor

Fenerbahçe’nin hakem isyanı sonrası TBF’den karar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir