Düğün fotoğrafındaki detay tartışma yarattı: Gelinin yanında damada öyle bir şey yaptı ki…

Düğün fotoğrafındaki detay tartışma yarattı: Gelinin yanında damada öyle bir şey yaptı ki…

Instagram ve Facebook’un rakibi olarak adından söz ettiren sosyal medya platformu TikTok’ta paylaşılan düğün fotoğrafları gündem oldu…

ABD’de gerçekleşen bir düğünde çekilen fotoğraflarda poz veren gelin ve damadın yanında duran nedimenin “tuhaf” hareketleri tepki çekti.

Fotoğraflarda gelin ve damatla poz veren lacivert elbiseli nedime damadın koluna adeta yapışırken bir diğer fotoğrafta ise damadın penisini tutuyor gibi görülüyor. Bu fotoğrafta gelin ve damadın birbirine romantik bir şekilde baktığına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları nedimenin bu romantik ve önemli anı baltaladığını söyledi.

“DENGESİ BOZULDU” AÇIKLAMASI İKNA ETMEDİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bu kadın, kendisinin gelin olmadığını bilmiyor mu acaba” yorumunu yaparken bir kullanıcı ise, “Eğer bu benim başıma gelseydi kesinlikle çıldırıp olay çıkarırdım” dedi.

Kısa bir süre içinde 18 milyondan fazla izlenen videonun yayılmasından sonra gelin ve damat bir açıklama yaptı. Gelin ve damat fotoğraflarda görüldüğü gibi nedimenin damada çok yaklaştığını kabul ederken, “Poz verirken nedimenin dengesi bozuldu ve az kalsın düşecekti” açıklamasını yaptı.

Damadın nedimeye destek olarak düşmekten kurtardığı belirtildi. Fakat bu açıklama beklenen etkiyi yaratmadı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, “Eğer birisinin dengesi bozulsa böyle poz vermez. Burada bir denge sorunu yok bence. Gelin ve damat öpüşürken bile elini tutuyor. Bu gözden kaçırılamaz” ifadesini kullandı.

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir