Dogecoin’e ilham veren ünlü köpeğe kanser teşhisi konuldu

Dogecoin’e ilham veren ünlü köpeğe kanser teşhisi konuldu

Dogecoin’e ilham veren Kabosu isimli ünlü köpeğe lösemi ve karaciğer hastalığı teşhisi konduğu duyuruldu. Kabosu’nun sahibi Atsuko Sato, salı günü bir Instagram gönderisinde, 17 yaşındaki shiba inu’nun bir tür kan ve kemik iliği kanseri olan lenfositik lösemi ve safra iltihabı hastası olduğunu ortaya paylaştı.

Sato paylaşımında, “Şu anda karaciğer seviyesi çok kötü ve sarılık ortaya çıkıyor. Yine de Kabosu’nun iştahı var ve su içebiliyor” dedi.

2013 yılında Kabosu, Sato’nun blogunda yayınladığı fotoğrafla adeta bir internet fenomeni haline geldi. Fotoğrafta Kabosu, patilerini kavuşturmuş, hafifçe sırıtarak kameraya yan gözle bakarken görülüyor.

O zamandan beri, Kabosu viral hale geldi ve kripto para birimi Dogecoin bile bu meme’den ilham aldı. 2021’de “Doge” memi, NFT olarak 4 milyon dolara satıldı ve bu, onu şimdiye kadar satılan en pahalı mem haline getirdi.

Sato, bu hafta başında yaptığı bir paylaşımda Kabosu’nun Noel arifesinden beri hasta olduğunu ve yemek yiyip su içemediğini söyledi. Daha sonra da başka bir gönderisinde Kabosu’nun kan testlerinin yapıldığını ve doktorunun kendisine Kabosu’nun kritik durumda olduğunu bildirdiğini söyledi.

Sato, “Bu kadar kötü olmasını beklemiyordum” diye yazdı.

Sato tarafından internette yayınlanan fotoğraf ve videolar, Kabosu’nun bir battaniyenin altında yattığını gösteriyor. Bir gönderide Sato’nun Kabosu’ya şişeden su vermeye çalıştığı görülüyor.

Sato’nun paylaşımından sonra pek çok sosyal medya kullanıcısı fenomen köpek için iyi dileklerini iletti.

Shiba inus’un ortalama ömrü 12 ila 15 yıl arasında değişiyor.

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir