Davutoğlu: Sinan Ateş katledildi, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok

Davutoğlu: Sinan Ateş katledildi, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Ankara’nın göbeğinde, siyasetçi Sinan Ateş katledildi. 48 saat geçti, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok. Birileri ülkenin sokaklarında siyasi saldırı girişimlerine mi hazırlanıyor? Ya da birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sinan Ateş’in silahlı saldırıda hayatını kaybetmesi üzerine sorumlu kurumlara seslendi. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a “birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor” diye sordu.

Davutoğlu, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

“Ankara’nın göbeğinde, siyasetçi Sinan Ateş katledildi. 48 saat geçti, Cumhurbaşkanı, Bahçeli, İçişleri ve Adalet Bakanlarından ses yok. Birileri ülkenin sokaklarında siyasi saldırı girişimlerine mi hazırlanıyor? Ya da birileri seçime gergin atmosferde gidilmesini mi arzuluyor?

Gerilimlerin acı bedellerini ödemiş sağcı, solcu, ülkücü, devrimci, laik, muhafazakar, Türk, Kürt, Sünni, Alevi bütün duyarlı kesimlere ve aydınlara sesleniyorum. Bu kirli oyunlara karşı omuz omuza verelim ve Cumhuriyetimizin 100. yılını toplumsal barış ve uzlaşı yılı yapalım.”

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir