Bu burçlar kalp kırar… Aldatmaya meyilli üç burç

Bu burçlar kalp kırar… Aldatmaya meyilli üç burç

Flörtler, ilişkiler pek de kolay yürütülemiyor hele ki taraflardan birinin gözü hep dışarıdaysa, ilişkisi olduğu halde yeni aşklara açıksa… Aldatma bir burç belirtisi olmasa da astroloji uzmanları, bazı enerjilerin bu tip durumlara yatkınlığı artırdığını belirtiyor. Güneş, Ay veya Venüs özellikle bazı burçların ilişkilerinde, bağlılığı zayıflatıyor.

İşte aldatmaya en meyilli burçlar…

İKİZLER (21 Mayıs – 20 Haziran)

Astrolojiyle ilgilenenleri pek de şaşırtmayan bir durum aslında… En sadık burçlar listesinin en son sırasında yer alan; muhteşem iletişim kabiliyetleri ile sosyal hayatın göze çarpanları ne yazık ki ilişkiler konusunda sınıfta kalmaya oldukça müsait.

Değişken ruh halleri ve kararsızlıklarıyla ilişkileri olduğu halde yeni flörtlere ve ilişkilere yelken açmada oldukça istekli olabilirler. En geçerli mazeretleri arasında “O zamanlar farklı bir insandım” yer alır. Eğer ikizler burcundan biriyle ilişki içindeyseniz, şüphelerinizden konuşmaya ve güven sorunları için terapiye girmeye hazır olun.

İkizler burcu ünlüleri arasında Scott Disick, Kanye West, Donald Trump gibi isimler yer alıyor.

TERAZİ (23 Eylül – 22 Ekim)

Hiç kimse terazi burçları kadar kolay yalan söyleyemez veya çok fazla hile yapamaz. Astrologlar bu burçtakilerin; sorumluluktan kaçma ve evlilik dışı ilişkileri örtbas etme konusunda doğaüstü bir şekilde usta olduklarını belirtiyor.

Venüs tarafından yönetilen teraziler, hayatları buna bağlıymış gibi flört ederler. Yalnız kalmaktan hoşlanmazlar ve iltifat edilmeyi severler, bu da aldatmaya uygun bir kombinasyon.

Terazi burcuna sahip ünlüler arasında ise; Michael Douglas, Gwyneth Paltrow, A$AP Rocky, Bruno Mars gibi uzun süreli ancak genelde yeni bir flört nedeniyle biten ilişkilere sahip isimler yer alıyor.

BALIK BURCU (19 Şubat – 20 Mart)

Balık burcu insanları, gerçeklikten uzaklaşmayı seven, gerçeklerden kaçan kişiler olarak öne çıkarlar. Hayal kurmayı severler ve ruh eşine inanırlar. Bu burcun diğerlerinden en büyük farkı; eğer ruh eşini bulduğuna inanırsa onu asla aldatmaz. Ancak yanındaki insan ruh eşi değilse, hayaller aleminin cazibesine kapılması son derece kolaydır.

Aşka aşık olan bu burcun insanlarını elde tutmak pek de kolay değildir. Hayatındaki kişiyi son derece kolay bir şekilde unutup yeni bir ilişkiye yelken açabilir.

Justin Bieber boşuna onca yılın ardından Selena Gomez’i unutup Heiley Baldwin ile anında evlenmedi. Biber dışında ünlü balık burçları arasında Coldplay solisti ve bir zamanlar çok aşık olduğu Gwyneth Paltrow’un eski eşi Chris Martin, aldatma hikayesiyle ünlü Maroon 5 solisti Adam Levine gibi isimler yer alıyor.

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir