Haber Buketi

Beko’nun 100’üncü kadın bayisinin açılışı Koç Ailesi ve Koç Holding üst yönetiminin katılımıyla gerçekleşti

Beko’nun 100’üncü kadın bayisinin açılışı Koç Ailesi ve Koç Holding üst yönetiminin katılımıyla gerçekleşti

Online İSG Eğitimi

Beko’nun kadınların ekonomik varlığının güçlendirilmesi ve istihdamın artırılması için 2019 yılından beri sürdürdüğü 100 Kadın Bayi Projesi’nde belirlenen ilk hedef başarılarak bayi kadın sayısı 100’e ulaştı.

Beko’nun 100’üncü kadın bayisi olan Aydan Akan’ın sahibi olduğu Akan Ticaret’in açılışı İstanbul’da Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer ve Beko Türkiye Satış Direktörü Burak Bilgisel’in katılımıyla gerçekleşti.

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Ebiçlioğlu, “2019 yılında ‘Beko 100 Kadın Bayi’ projesini başlattığımızda %1’i bile bulmayan bayi kadınların oranını %10’a yükselttik. 2022’de Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin (UN Women) Nesiller Boyu Eşitlik Forumu Action Coalition taahhütleri kapsamında belirlediğimiz hedefle 2026 yılına kadar Beko Kadın Bayi oranını %25’e çıkarmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlerleyen dönemde “Kadının İşi, Gücü” ismi ile devam edecek Beko 100 Kadın Bayi projesine https://www.beko.com.tr/100kadinbayi adresinden başvurular alınıyor. Projeye başvuran ve bayilik almak isteyen girişimci kadınlara kira yardımı, uygun mağaza lokasyonu bulma, dekorasyon, TOKEN finansal teknolojilerinden sağlanan ücretsiz yazarkasa ve ilave teşhir paket indirimleri sağlanırken; girişimciler, finans, ürün ve satış eğitimleri ve mentorluk çalışmaları ile de güçlendiriliyor.

 

İlgili Haberler

Ekonomi

Avrupa’da gaz fiyatları son 1,5 yılın en düşük…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir