AKP Gençlik Kolları Başkanı’ndan Kaan Tangöze’ye: Hak arayışı seçime endeksli değildir, ülkemizde hukuk yolu her zaman açıktır

AKP Gençlik Kolları Başkanı’ndan Kaan Tangöze’ye: Hak arayışı seçime endeksli değildir, ülkemizde hukuk yolu her zaman açıktır

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “Duman’ın ‘Senden Daha Güzel’ parçası ve sözleri Gençlik Kollarımızın sloganı veya müziği olmamıştır” açıklamasında bulundu.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, AKP’nin ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması’ etkinliğinde ‘Senden Daha Güzel’ şarkısının kullanmasına tepki gösterdi.

Tangöze, Harbiye’deki konserlerinde, “Sayın Cumhurbaşkanımız, statlarda geziyor işte böyle Z kuşağı için… Onun da haberi yok yani, arkadan ‘Senden daha güzel’i veriyorlar. O ne yapsın, bilmiyor canım. Birileri de çıkıp diyor ki, Duman parçasını vermiş falan filan… Bize soran olmadı arkadaşlar ben o kadarını söyleyeyim size. Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız artık” dedi. 

Sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yapan AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan ise şu ifadeleri kullandı:

“Sakarya ‘ilk oyum’ etkinliğimizde sahne alan DJ Erdem Kınay’ın çaldığı şarkılardan biri Duman grubunun “Senden Daha Güzel” parçası olmuştur. Erdem bey birçok şarkıyla hem Sakarya’da hem de Adana’da çok başarılı bir performans göstermiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz.

DJ’in listesinde yer alan tüm şarkılar kurumsal olarak bizimle zaten ilişkilendirilemez. Bir şarķı üzerinden yorum yapılması çok abes bir durum olmuştur. Duman’ın ‘Senden Daha Güzel’ parçası ve sözleri Gençlik Kollarımızın sloganı veya müziği olmamıştır.

‘Seçimden sonra haklarımızı arayacağız’ ifadesi, muhalefetin ‘yargılanacaksınız’ söyleminin ‘sanatçı’ lisanıyla dile getirilmiş bir versiyonu gibi olmuştur. Hak arayışı seçime endeksli değildir. Ülkemizde hukuk yolu her zaman açıktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”  


TIKLAYIN | Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’den AKP’ye tepki: Seçimden sonra haklarımızı aramaya başlayacağız

 

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir