Abdurrahman Dilipak’tan seçmene: Birileri sizi ‘vatan millet’ diye ya da Allah’la aldatmasın

Abdurrahman Dilipak’tan seçmene: Birileri sizi ‘vatan millet’ diye ya da Allah’la aldatmasın

Son dönemde iktidara yaptığı eleştirilerle gündeme gelen, Yeni Akit’ten ayrılmasının ardından Habervakti’nde köşe yazmaya başlayan Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında seçimle ilgili seçmeni uyardı; “Aman birileri sizi ‘vatan millet’ diye ya da Allah’la aldatmasın” dedi. 

İnsanların hayatları boyunca seçim yaptığını yazan Dilipak,“Her seçiminizin bu dünyada bir karşılığı olduğu gibi, bir de ahirette karşılığı vardır” diye yazdı.

Dilipak, özetle yazına şöyle devam etti: 

Birileri çalmadan, zulmetmeden nasıl cezayı hak edecek. Birileri bu haksızlıklara, zulme, sömürüye sabırla direnmeden nasıl cennete girdirilecek. Bazı zararları, bir takım günahlarının kefareti olacak belki de. Ya da o zararların karşılığının fazlası ile ödeneceği bir gün var.

Birileri aslında dünyalık karşılığında ahiretini satıyor. Onları bilip de onları destekleyenler yok mu. Onlar da onlara yardım ve yataklık yapmaktan suç ortağı olacak. Öyle kişiler var ki, hangi parti olursa olsun bu kişileri vitrinine koyar, onlara söz verir de, insanlarda dünyevi hesaplarla onları alkışlarda, bu haksızlıklar karşısında susmaktan daha vahim bir cürüm olur. Hele size kaderinizi değiştirmekten söz edenler, sizin yaşadığınız şeylerin kader olmadığını söyleyenler var ya onlara meyletmeyin, sonra onları yakacak ateş size de dokunur. Hayır da şer de olsa, olan her ne ise o kaderdir ve Allah’ın iradesi içindedir. Zalimlerin başınıza musallat olması kaderdir, ama bu o zalime boyun eğmenizi, sessiz kalmanızı gerektirmez. 

Aman birileri sizi ‘vatan millet’ diye ya da Allah’la aldatmasın. Unutmayalım, cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir. İyi niyetinizin kurbanı olmayın.”

Yazının tamamını okumak için

Çağrı Tasarım Kampanya

Buraya Dikkat!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir